top of page

Over Flikweert Vision Technologies

Lars, Martijn en Stefan Flikweert zijn de drie ondernemers achter FVT. Deze onderneming is in 2019 door Martijn en Lars opgericht. Het doel was toen al duidelijk: “Praktische oplossingen ontwikkelen die de agrarische sector kunnen automatiseren en verduurzamen”.
Voor het ontwikkelen van deze oplossingen hebben wij ons gespecialiseerd in het combineren van camera-toepassingen met kunstmatige intelligentie. In 2020 is Stefan bij FVT aangesloten om de theorie daadwerkelijk in praktijk te brengen. Elk met onze eigen verantwoordelijkheden ontwikkelen en bouwen wij verder aan praktische oplossingen voor de agrarische sector.
SAFL20220812-00002[1].jpg

Kom je bij ons werken?

Cambox.jpg
DSC_0059.jpg

Stefan Flikweert

Stefan is een gedegen engineer die binnen FVT verantwoordelijk is voor het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van de machine. Stefan heeft de MBO opleiding Werktuigbouwkunde gedaan en is sinds 2017 werkzaam als tekenaar en constructeur voor diverse bedrijven. Hierdoor heeft hij de nodige ervaring opgedaan en heeft hij zich op dit vlak al meermaals bewezen.

DSC_0248.jpg

Martijn Flikweert

Martijn is de spin in het web binnen FVT. Zo is hij onder andere de drijvende kracht op het gebied van project- en accountmanaging. Daarnaast ondersteunt hij ook op het gebied van software en engineering. Door zijn bacheloropleiding Agrotechniek & Management en jarenlange praktijkervaring is hij op meerdere vlakken inzetbaar.

DSC_0317.jpg

Lars Flikweert

Binnen FVT is Lars de specialist op het gebied van machine vision en kunstmatige intelligentie. Hij is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de software achter de machine. Lars heeft de masteropleiding BioSystems Engineering (Agrotechnologie) aan de Wageningen Universiteit succesvol afgerond en past nu zijn kennis en ervaring met de nieuwste technologieën toe.

bottom of page