Flikweert Vision

Flikweert Vision

Flikweert Vision heeft als doel praktische oplossingen te ontwikkelen die de agri-food sector automatiseren en verduurzamen. Wij bereiken dit door innovaties te ontwikkelen waarin ons specialisme; het combineren van kunstmatige intelligentie en geavanceerde cameratechniek, wordt toegepast. Doordat wij onze innovaties volledig in eigen beheer ontwikkelen zijn wij ertoe in staat de software en mechanica naadloos op elkaar te laten aansluiten. Dit wordt gedaan door een team van engineers en ontwikkelaars die elke dag werken aan de technologie van morgen.


Team

Team

Martijn
Verkoop / Eigenaar
Arend
Arend
Mechanical Engineer
Didier
Didier
Software Engineer
Jan
Jan
ERP-applicatiebeheerder / Inkoper
Thijs
Thijs
Verkoop
Anthony
Anthony
Elektro Engineer
Stefan
Mechanical Engineer / Eigenaar
Ben
Ben
Mechanical Engineer
Barend
Barend
Werkplaats Coördinator
Coen
Coen
Monteur
Wim
Wim
Software Engineer
Eline
Eline
Administratie
Lars
Software Engineer / Eigenaar
Mario
Mario
Monteur
Niek
Niek
Software Engineer
Matthias
Matthias
Mechanical Engineer

Wij nemen
innovatie serieus

Wij nemen
innovatie
serieus

We zijn trots op de impact die onze innovatieve technologie heeft op de agri-food sector. In 2022 werden we bekroond met zowel de jury- als publieksprijs van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo. Daarnaast behoorden we datzelfde jaar tot de twintig meest innovatieve bedrijven van Nederland volgens de KVK-innovatie top 100. In maart 2023 werden we uitgeroepen tot de beste Food&Agri Start-up van 2023. Deze erkenningen vervullen ons met trots en bevestigen onze toewijding aan innovatie.

Samenwerken

Voor ons is niets leuker dan het integreren van onze innovatieve oplossingen in uw bestaande of nieuwe productielijn. Het wordt nog leuker wanneer we kunnen samenwerken met collega-machinebouwers. In de afgelopen jaren hebben we zij aan zij gewerkt met verschillende bedrijven, waaronder Bijlsma Hercules, Petech Machinery, VHM Machinery, Deprez, DT Dijkstra, Wevano Machinery, Boltt Machinery en nog veel meer. Dankzij deze samenwerkingen hebben we tal van oplossingen op de meest optimale manier kunnen integreren, met tevreden klanten als resultaat.

Van der Maar

Naast de goede relatie met collega-machinebouwers, werken wij nauw samen met onze dealer voor de meest noordelijke provincies van Nederland; Groningen en Friesland. Van der Maar is gespecialiseerd in mechanisatie voor de teelt en verwerking van pootaardappelen. Met drie vestigingen in het akkerbouwgebied van Groningen en Friesland is Van der Maar uitstekend vertegenwoordigd. Als toonaangevende expert op het gebied van pootaardappelen is Van der Maar de aangewezen partij om u deskundig advies te geven. Als u een teler of verwerker in Groningen of Friesland bent, raden wij u aan om rechtstreeks contact op te nemen met Van der Maar.

Vacatures

Vacatures

Net als ons het verschil maken in de agri-food sector? Groei op professioneel niveau mee met Flikweert Vision. Affiniteit met agritechniek en innovatie is een pré. Reageer snel op een van de vacatures of doe een open sollicitatie door te bellen of te mailen.